GrowyourLEADERSHIP – Coaching for ledere

Hvorfor skal ledere bruge en coach? De er jo vant til at tænke strategisk og tage beslutninger!

 

Coaching for ledere hjælper dig til at få større succes som leder uanset om du er teamleder, afdelingsleder, chef eller direktør.

Og hvordan kan jeg så påstå det? Det kan jeg fordi coaching hjælper dig til at afdække dine mønstre. Med mønstre, mener jeg de reaktioner, som vi alle har, men som vi ikke selv styrer. Måske kender du til situationen, hvor du hurtigt kommer til at tænke: “Hvorfor sagde jeg det?” eller “Hvorfor gjorde jeg det?”. Hvis du kan genkende disse spørgsmål fra din indre dialog, har du med garanti mødt et af dine mønstre. Nogle af dine mønstre er gode for dig. Men andre kan være direkte skadelige for din evne til at fremstå som den leder du gerne vil være.

Samtidig kan coaching også sætte fokus på dine relationer til dine medarbejdere, sideordnede eller overordnede ledere og chefer. Relationerne er vigtige, for vi kan ikke selv styre alt, som har indflydelse på vores arbejde eller præstationer. Derfor kan det skabe væsentlige resultater at se på din rolle i ledelsesteamet. Hvordan giver du den bedste værdi i samspillet med de øvrige teammedlemmer?

Så er du klar til at opnå større succes som leder? Og er du klar til at indgå i bedre ledelsesrelationer? Så er du klar til coaching for ledere!

Kontakt mig på tlf. 22801190 eller ved at skrive til mig på johan@growyourself.dk  for at høre nærmere og aftale din første coaching session.