Om Growyourself

Manden bag Growyourself hedder Johan

Hvorfor er det jeg arbejder med ledelse?

Ledelse handler for mig om at inspirere andre. Gå foran med ideer og visioner. At få andre med sig. For mig er lederen det naturlige samlingspunkt for gruppen/teamet. Det er den man søger til, både når det går godt og i særdeleshed når det går skidt. Lederen er den der skaber tryghed og sørger for at teamets medlemmer kan udvikle sig, vokse og blomstre. For når teamet blomstrer, giver det de bedste muligheder for at indfri lederens visioner og ideer.

Men for  at du som leder kan starte ud med nye visioner og ideer, for at kunne sætte retning og skabe følgeskab, er du nødt til at kende dig selv. Hvilke værdier er det du står for? Og er de i overensstemmelse med de opgaver dit team har lige nu? Hvis ikke, hvordan kan du så arbejde med teamets opgaver, så de passer bedre sammen med dine værdier? OG, kender dine medarbejdere til dine værdier? Ikke bare fire eller fem luftige og abstrakte ord. Men hvad dine værdier betyder for dine konkrete handlinger. Og hvis ikke, hvordan formidler du så dit budskab, så dine værdier bliver til pejlemærker for dit team?

Når du har lært dig selv at kende, og fundet frem til dine ledelsesværdier, har du fundet basen for dit lederskab. Det er herfra den autentiske ledelse udspringer. Det er herfra du sætter din retning. Det er herfra følgeskabet starter.

Derfor hjælper jeg ledere til at finde igennem labyrinten af regneark, checklister, KPI’er og SMARTe mål. Og når de kommer ud på den anden side finder de sig selv og deres værdier. Jeg hjælper dem med at finde basen til deres lederskab, og bryde barrieren mellem at være manager og at være leder.

 

Jeg  kan hjælpe dig gennem en personlig udvikling, der giver dig nye muligheder og indsigter som leder. En udvikling der giver dig et solidt udgangspunkt at hvile i, når du som leder sætter retningen og tegner visionerne for dit team. Et udgangspunkt, der er stærkt nok til at klare selv de stærkeste storme i dit arbejdsliv. For når dine handlinger som leder er i overensstemmelse med dine værdier, vil du være den støtte, der står tilbage, når vinden atter har lagt sig.